Wednesday, 6 May 2015

Staff Penerbangan Dot Dot Dot Tidak Berbudi-bahasa


Dear Shoko's,

   Tajuk sahaja sudah panaskan! Yup memang tuan kedaung shokododolls ni bengang! Macam mana tak bengang kau.Kita yang customer kita yang kena marah.Hello pak cik, I know you geng warga emas dah dan memang sangat-sangat kena hormat.Tapi kalau dah sampai aniaya orang lain,memang tak patutlah.Kalaulah pak cik tu baca entry aku ni,harap sangat kalau boleh pak cik sedarlah.Aku tak harap pun sebarang permohonan maaf pak cik tu dekat aku atau pun kawan-kawan aku.Aku cuma berharap janganlah dibuat benda yang sama dekat orang lain.Apa sebabnya,tak perlulah aku ceritakan.

    Apa yang aku harapkan saat ni,tolonglah hormati orang lain.Walaupun aku ni masih muda dan nampak macam budak-budak,tapi aku ni ada hati dan perasaan.Disebabkan hal itu,aku dan kawan-kawan terpaksa hmmmm malaslah.Tolong eh pak cik.Nasib baik tak ingat nama.Yang aku ingat pak cik tu tua,pakai cermin mata hmmm tinggi jugak.Yes LABUAN AIRPORT!!!

#happy dahhh

No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page