Monday, 19 August 2013

Cerita Raya:Bahagian 1


Dear Shoko's,



 

Auchakkk haha.Sebelum terlambat aku ingin mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI maaf zahir dan batin kepada awak-awak semua yang disayangi.haha buhh ayat..boleh blah..haha

By the way,apasal laa aku letak gambar bunga yang comel tahap gaban ni mula-mula kan.haha motif?Okay sebenarnya saja je.Bunga ni bunga baru jugak kakak aku beli sebelum raya hari tu.Kiranya masa bulan puasa laa.Haha biasalah adik-beradik bila bershopping kann..

Okay apa dia cerita raya pertama aku nih.Huhhh mula-mula mestilah masa balik kampung.Dua hari lagi sebelum raya kami sekeluarga bla dah belik kampung.Bhaha sebabnya mama black aku ada buat kenduri.Tak syok laa babe kalau tak merasa lauk kenduri yang perhhh menjilat jari wohhh..apa lauk dia?hahhhh udang masak kari,ikan masak tiga rasa,udang sambal,ehh banyak lagilah.yang paling penting perhhhhh...


       
haha mempersembahkan saya si gigi bertaring.aummmmmm hahaha awass..okay cuba teka pukul berapa kami tidur untuk buat persiapan hari raya keesokan harinya.Pukul 2.30 pagi okay.Cuba kau orang bayangkan cucu-cucu sekalian.Betapa pandanya aku ketika itu.hahaha

Tapi nasib baiklah kakak aku yang cantik lagi manis ni ada beli mask untuk bawah mata then pakai bedak tanaka.Hahaha hasilnya terhapuslah sisa-sisa hitam di bawah mata daku yang kadangkala kelihatan comel ini.bhahaha..gedik kan aku.Nantilah aku tunjuk..Bye nak study dah.Al-maklumlah dapat inspirasi dari sweetheart.bhahaha



No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page