Saturday, 29 October 2016

Holiday Gift From Benefit Cosmetic Malaysia


Dear Shoko's,


   Mesti korang dah tau kan yang aku ni suka sangat dengan barang-barang Benefit nih. Dengan packaging dia yang sangat unik dah cute tu, bertambah-tambahlah nafsu aku ngan Benefit nih. Kalau nak brow wax pun aku buat kat Benefit. Nanti aku buat entri khas untuk tu.


..



   Cute tak, cute tak? So, kalau korang berminat ngan holiday collection daripada Benefit nih, cepat-cepat sign up untuk berpeluang memenangi holiday collection tu secara percuma. PERCUMA okay, benda free. So jangan tak rebut peluang nih pulakkan.

   Sign up cep sebelum 11:59pm 1 November 2016. Silas klik gambar di atas until sign up. 

Much love, 
-nadia-

 

4 comments:

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page