Wednesday, 30 September 2015

Ost Hello, Mr Perfect (Sorry Sorry Sayangku)


Dear Shoko's

  Sebelum nih cerita pasal lagu yang aku minat. Ala pasal lagu indo tu, hari ni nengok cerita Mr Perfect tu *walaupun tak minat sebab si fattah amin tu mengingatkan aku dengan seseorang TUUU*, bila dengar lagu dia terus jatuh cinta. Cepat-cepat carik dekat youtube. Ingatkan lagu indo ngupa-ngupanya lagu Nomad! Yes Nomad! Kalau ingat lagu tetap menantimu tu hah dia laa tu. Sekarang dia muncul dengan lagu baru yang sangat sweet!


Sila klik gambar kalau nak terjah youtube terus..ngee

  Nak nyanyi sikitlah,

  Sorry sorry sayangku I love You,
  
  Sorry sorry sayangku I miss You,

  Sorry sorry sayangku, kembalilah dikau kepadaku,

  Sorry sorry sayangku, I hate You,

  Sorry sorry sayangku, I dont trust You,

  Sorry sorry sayangku, kerna dulu ku mengkhianati mu..

  Bestkan sebab bukan main banyak cakap sorry. Hati aku pun macam jadik lembut tetiba nak maafkan orang lain yang sakitkan hati aku. Bahahaha over kau Nadia!!! Kejap! Muka heroin dia ada iras Yuyu Zulaikha! hehehe tata....

 

1 comment:

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page