Tuesday, 4 August 2015

Saya Nak Masuk Bloglist Lyssa Faizureen Bulan Ogos 2015


Dear Shoko's,

   Meh kita reramai join segmen daripada cik lyssa kita nih.Mana laa tau rezeki blog kita. Dapat masuk bloglist cik lyssa. Hehe. Macam biasa klik picture di bawah.




    Sebenarnya dah lama nak post pasal ni tapi asyik tertangguh sebab line laa macam siput babyy betol! Tapi tak apa laa yang penting still boleh join. So,belog kita nie mengenai perkara-perkara yang telah dilalui oleh iolls laa. Manis, pahit, masin, tak pun tawar semuanya lah! Paling best bila share pasal produk-produk yang iolls dah try dan kesannya sangat perghh! hihi selain tu kekadang terselit jugak tips-tips yang ikhlas datang dari hati. Pasal "sarang" pun ada jugak! uhuk uhuk ! Tata..

No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page