Thursday, 23 April 2015

Suara Azan


Dear Shoko's,

   Engko nak tau tak calon suami hamba? Kakaka mesti korang terkejut punya laaa.Dah laa cute famous-amos lak tu.Kalau dipadankan dengan Cik Nadia cute ni memang pasangan paling sweet laa di alam maya ni! Choii ko nak kena carut Nadia! Sedar diri sikit.Nanti terkejut lak mama nengok melodi seorang blogger comel menjadi pilihan Fitri Haris.Kakakakaka



Nantikannn korang bukak laaa youtube pastu dengar lagu suara azan by Fitri Haris ni! Jangan asik dok layan lagu KOREA.Okay?hehehe pasal calon suami tu tak betul semuanya okay.Itu sekadar gurauan semata-mata.Kang ada lak buat entri bakal isteri Fitri pastu tempek gambaq cek! kakaka okay tak lawak langsung.

"SUARA AZAN MENDAYU INGATLAH LIMA WAKTU"




#ALVINKUANGAJOKONOKK#INSAFLAH






No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page