Sunday, 8 March 2015

Matematik Tambahan

Dear Shoko's,

    Sedar tak sedar,lagi 6 minggu sahaja lagi sisa kehidupan aku di matrikulasi ni.Rasa berdebar dan takut kian terasa bila memikirkan peperangan yang akan di hadapi tidak lama lagi.Bak kata tuan pengarah,sekarang ni masa untuk pecut.

    Berlari dan terus berlari menyedarkan aku bahawa kehidupan di alam persekolah lagi memberi keseronokan.Tambahan pula,duduk di rumah.Kerja aku cuma belajar dan terus belajar.Tetapi di sini? Semuanya kena buat sendiri.Baru sedar yang aku sangat perlukan mama baba.

    Di sini,tak siap kerja rumah tiada yang mau marah.Paling teruk kena perli seperli-perlinya.Tapi di sekolah,time add math,tak siap kerja rumah confirm kena pukul punyalah.Sesiapa yang mengikuti kisah aku dari dulu mesti dah tahu watak encik Najip Ali tu kannn..meh kita dedahkan wajahnya.Jangan terMelting sudah ya.Al-maklum laaaa sir aku ni muda lagi.Dan dannnnn kaum kerabat Xian Lim! Okay,siapa pulak xian lim ni? Silakan Google ya.Actually,tak adalah keturunan betul-betul.Alaaaa fahamlah maksud aku.Sir aku ni jugak ada channel sendiri dekat youtube.Nanti iolls tempek sini.Hehe



P/S:Harapnya entri ini tidak diketahui! Uhukuhuk!!



No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page