Friday, 7 June 2013

Birthday Buah Hati ?

Dear Shoko's

Wahhh hari ni 7/6/2012 laaa,,maknanya hari ni birthday boyfriend sepupu yang paling kacak  cantik di abad ini,,hahaha sorry belated pretty,,actually Dian dah wish melalui whatsapp tapi tak ada balasan pulak,,maybe tak perasaan budak comel ni mesej,,biasalah kalau befday ni mesti ramai yang wish kan,,siapa laa kita ni,,ibarat ikan nemo merajuk dah ni taw,,haha



Sebelum Dian meleter dengan panjangnya lepas ni,,adalah lebih baik letak dulu gambar yang comel lagi ayu dulu,,even gambar tu sama dengan wish birthday Chuki hari tu tak pa kan my pretty sister ? hihi yang penting special taw,,taw,,taw

Even kita sepupu tapi Dian tak pernah anggap seperti itu,,rasanya macam tak sanggup,,lebih sweet kita ini adik-beradik,,tak kisahlah apa pun kan,,tapi sudikah ?? hihi

Kita sekepala,,gedik ? haha maybe not you sis,,Dian saja,,Sorry if Dian tak wish di facebook apa lagi twitter,,twitter ?? okay jauh sangat dah Dian merepek,,sebab apa? Dian tak tahu macam mana nak main twitter !! Menci taw,,kesian betol,,hahaha,,

Alaaa dekat fb kan boleh wish,,jawapannya....."NO"!! but why ? kan lagi senang,,tak mawww,,sebabnya Dian tak boleh nak meleter panjang-panjang !! hehehe



Birthday,,birthday jugak raya jangan lupa plan kita tu,,hihi,,Dian ingat tu,,hihihi,,apa-apa pun selamat hari tua !! hihi LOVEYOU !! muahh muahh,,

No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page