Saturday, 2 January 2016

Bab 1, 2016


Dear Shoko's,

   Sudah menjadi kebiasaan untuk update entry baru di tahun baru, tapi tak tahulah tahun ni macam malas sangat nak update. Alaaa tak apalah, kira tahun baru jugak lagikan hehehe apa bendalah kau merepek oi!

   Tahun lepas,*ececeh macam dah lama sangatkan macam-macam yang telah aku lalui. Yah seriously, kira hebat jugaklah cabaran yang terpaksa aku lalui. Macam yang Chanyeol selalu cakap, kalau benda tu boleh buat kita more mature, saya akan harungi tak kira susah atau pun senang. So, mulai saat itu,aku akan cuba buat macam yang Chanyeol cakap tu. Jangan cepat melatah. Kan aku nak jadi lebih matang.

   So, apa yang aku nak buat tahun ni adalah, nak buat diri aku more mature! Dan yang paling penting solat lima waktu dan termasuk dalam golongan-golongan dean list. Seriously, rasa tercabar gila bila hakak-hakak dekat rumah semuanya memang perghhh laa wa cakap lu!

   Dan, dan since aku dah masuk 20 series nih, aku harap tahun ni dapatlah aku buat birthday party di samping insan yang tersayang*uwerkk hmm biar pun bajet ciput. Huhu

   Hmm nak terobekk jugaklah!

Adik Heliza Helmi haha tak adalah

Paling penting with my pretty twin



...

I love you so much kakak, Ya Allah janganlah ada yang rosakkan ikatan kami walaupun kekadang tu ada yang tidak kena di hati
 
 My kawaii ruben-ruben also

Love you

 And this guy,

#SRN

Tata...









No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page