Sunday, 13 December 2015

Fake Profile Part 2


Dear Shoko's,

   Geram aih dengan spesis suka buat fake profile ni. Motif? Tak pun faedah buat fake profile nih tak kisah lah facebook, instagram, wechat tak pun apa benda semua tu lah. Tak kira jantina aku benci golongan-golongan nih!

   Paling menyakitkan hati mereka mengambil kesempatan. Contohnya, kalau si faker tu lelaki, dia akan mencari jodohlah pulak! Main-mainkan hati dan perasaan seorang perempuan! Aku kesian betul dekat pompuan tu. Kenapa mesti buat macam tu? Yang pompuan ni pulak bahagialah sebab termakan kata-kata si sweettalker faker gila tuh!

   Sebab tu orang-orang cakap kalau nak cari boyfriend/girlfriend tu tak payahlah dekat social network. Carilah yang ada dekat depan mata saja. Yes! Sebab golongan-golongan sedemikianlah menyokong lagi pendapat si orang-orang tu tadi.

   Irine Nadia jumpa suami dia dekat facebook, bahagia jugak pun. Aku kenal ngan orang tu tu tu dari facebook jugak! Taaaaaaaaaaaaaaaaaaapi someone dah buat fake fb dia!!!! Oh, pandai sungguh kau ye, kau block orang tu tu tu ngan aku awal-awal! Sebab tu aku tak dapat nak nengok kau meroyan. Please, stop lah. Delete lah acc tu. Cukup-cukuplah kau permainkan hati perempuan lain. Aku pun sakit hati je nengok! Siapa tak sakit hatikan..

  Hmmm okay tata




 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page