Sunday, 29 November 2015

Siapa Diriku


Dear Shoko's,


   Aku ni tak minat langsung pun dengan si Ayda Jebat ni. Seriously weh haha tapi bila dengar lagu dia ni aku terus macam ntah laa suka laa. Lirik dia tu macam kena sangat dengan aku ni walaupun aku ni tak famous langsung kan tapi dekat alam nyata ada ja jenis sapinata yang suka judge book by its cover. Kan kan kan.

   Mereka tak kenal kau pun macam mana dah label kau ni sombong lah bajet hot lah kan. Haha benda tu perkara biasalah kan haha. Yang penting kita tak buat salah pun dekat orang lain. Kita kena kuat dan jangan lupa kita masih ada orang-orang yang sentiasa menyokong kita dari belakang.

Lirik:



Jangan-jangan kau terburu-buru
Jangan-jangan pandai menghukumku
Kau tak tahu siapa diriku
Hanya Tuhan yang tahu

Aku bukan primadona
Aku bukan juga diva
Aku..aku..

Aku bukanlah superstar
Sampai nak mengada-ngada
Tunggu..Jangan cepat nak label ku
Biarkan berkata-kata apa sahaja

Jangan-jangan kau terburu-buru
Jangan jangan pandai menghukumku
Kau tak tahu siapa diriku
Hanya Tuhan yang tahu

Jangan-jangan senyum-senyum saja
Jangan marah tak kenal tak cinta
Kau tak tahu siapa diriku
Hanya Tuhan yang tahu

Kau cuba jatuhkan ku
Tinggalkan aku seribu batu
Aku.. masih harapanmu
Biarkan berkata-kata apa sahaja

Jangan-jangan kau terburu-buru
Jangan jangan pandai menghukumku
Kau tak tahu siapa diriku
Hanya Tuhan yang tahu

Jangan-jangan senyum-senyum saja
Jangan marah tak kenal tak cinta
Kau tak tahu siapa diriku
Hanya Tuhan yang tahu

Jangan kau main kata
Tanpa usul periksa
Hanya manusia biasa
Kita tak sempurna

Hati-hati dengar sini
Jaga diri jaga hati
Sayang cinta rindu
Kau kata I love you

Jangan-jangan kau terburu-buru
Jangan jangan pandai menghukumku
Kau tak tahu siapa diriku
Hanya Tuhan yang tahu

Jangan-jangan senyum-senyum saja
Jangan marah tak kenal tak cinta
Kau tak tahu siapa diriku
Hanya Tuhan yang tahu

Kau tak tahu siapa diriku
Kau tak tahu siapa diriku
Kau tak tahu siapa diriku
Hanya Tuhan yang tahu
Siapa diriku

P/S: Walaupun video clip dia kontroversi kononnya si ayda ni copy paste si meghan tu tu tu. Bagi aku biarlah pun kan at least dia dah cuba buat yang terbaik! 



KAU TAK TAHU SIAPA DIRIKU




 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page