Thursday, 3 September 2015

Kawaii Kid



Dear Shoko's,



   Comelkan budak ni. Tengah viral sekarang budak ni. Budak ni, asal Jepun kalau tak silap aku. Kalau macam nih, kahwin dengan orang Jepun laa. Hahaha oiii papa RiRi kau nak letak mana? Letak dalam hati laaaaaa.. Meh nengok gamba yang lain pulak.



   Bukan tu aje, sakit-sakit pun still cute hah...



Hehe tu jah. Tata









Mengapa Aku Yang Tidak Setia


Dear Shoko's,

   Kesian Cik Shoko terabai. Bianae! Noona busy dengan marriage not dating. Tapi noona tak lupa kamo taw! hahaha ayat menyampah. Seminggu dua nih suka betul dengar lagu ingatkan dia nih. Tak tahu laa kenapa. Sejak bila aku minat kumpulan wings nih. Setahu aku, aku minat iklim ja since abah peminat tegar. Tapi aku paaaaaaaaling suka kalau abah nyanyi lagu isabella! Allah. Terus cakap kenapa tak bagi nama Isabella? hahaha merepek kan. Tak adalah best mana, tapi hari tu abah nyanyi dekat dinner family day tu, mamat cina yang menginap dekat hotel tu siap ikut nyanyi. Hahaha

   Tapi..tapi aku minat lagu ni. UWarghh hahaha. siap replay 5 kali. Melampaukan. Dia punya feel jiwang tu, sampai peluk penyapu nyanyi. hahaha

Lirik->

Semenjak awal lagi
Bila ku mengenalimu
Dunia ini serasa
Cuma dalam genggamanku

Ramai yang datang menduga
Namun tak sama denganmu
Aku...percayalah
Biar pun remuk di hati
Akan aku rawat sendiri
Kerana kau aku rela

Mengapa aku yang tidak setia
Mengapa akukah yang berdosa
Mengapa aku mudah terlupa
Janji-janji kita kali pertama

Sesalnya aku cuma
Ingatkan engkau merayu
Itulah kesilapanku
Belum terlewat lagi
Itu kata darimu mudah
Memang begitu indah

Mengapa aku yang tidak setia
Mengapa akukah yang berdosa
Mengapa aku mudah terlupa
Janji-janji kita kali pertama

Musuh tak kenal
Jangan diikut tinggalkan dia
Mengapa aku masih kau goda
Masih kau goda

Mengapa aku yang tidak setia
Mengapa akukah yang berdosa
Mengapa aku mudah terlupa
Janji-janji kita kali pertama


Sumber : http://www.liriklagumuzika.com/2014/03/lirik-lagu-ingatkan-dia-wings.html#ixzz3kgOiXz7K




Segmen Bloglist Kekal THEYANAONLY


Dear Shoko's,

    Lama dah take join segmen ni.. uhuk! So, meh kit join lag segment ni! Yahoo..




 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page