Wednesday, 5 August 2015

Meh Buat Duit Meh


Dear Shoko's,

    Semenjak dah jadi anak dara nih duit tu mesti terbayang-bayang dalam hotakk ni hah. Hmm faham-faham je laa kan anak dara. Macam-macam benda yang di hajatkan.So,meh laa kita sesama tambah pendapatan dengan Simplehijab.co . Menarik bukan?

Pernahkah anda terfikir untuk memulakan perniagaan tudung tetapi kekurangan modal dan kepakaran? Tak mengapa. Jom sertai program affiliate tudung SIMPLEHIJAB dan berpeluang menjana pendapatan sampingan setiap sebulan. Daftar sekarang melalui link berikut:
http://simplehijab.co/?id=lxyk
Apakah keistimewaan yang dibawakan oleh sistem affiliate SIMPLEHIJAB ini adalah:
1. Pendaftaran adalah percuma. Tiada sebarang yuran atau caj yang akan dikenakan.
2. Anda tidak perlu menyimpan sebarang stok.
3. Anda tidak perlu menguruskan order atau pembelian.
4. Anda hanya perlu berkongsi unik URL atau link yang disediakan ke semua laman media sosial anda seperti Facebook dan Twitter. Ataupun hanya dengan semudah melalui Whatsap dan bersedia untuk menerima komisen.
5. Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 10% bagi setiap pembelian (tertakluk kepada jenis tudung) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh anda ke sistem kami.
6. Tiada had tempoh yang ditetapkan untuk penerimaan komisen bermaksud anda akan tetap menerima komisen selagi mana SIMPLEHIJAB beroperasi.
Apa yang lebih menarik lagi?
• Anda boleh meningkatkan lagi komisen anda dengan cara mengajak lebih ramai rakan-rakan anda untuk menjadi Affiliate Agent kami dengan menggunakan Unique URL atau link yang disediakan di ruangan dashboard akaun anda.
• Anda berpeluang untuk menerima komisen sehingga 5% bagi setiap pembelian (tertakluk kepada barangan) yang dilakukan oleh pelanggan yang di-referred oleh 'your referred agents' ke sistem kami.
• Namun anda tidak akan menerima sebarang komisen bagi pembelian daripada pelanggan yang di-referred oleh agent yang di-referred oleh 'your referred agents'.

klik ja gamba nih ngee

Kisah Budak 11 Tahun Beranak di Klinik Swasta


Dear Shoko's,

   Seorang budak perempuan yang berusia 11 tahun telah melahirkan seorang baby boy yang sempurna sifatnya semalam di sebuah klinik swasta di Bahau. Budak tu dengaq cerita tinggal ngan nenek dia.Dia mengadu yang dia sakit perut sangat so bawak laa pegi klinik.Then bila sampai klinik doktor tu pulak cakap yang budak sebenarnya sakit nak bersalin. Tak sempat bawak ke hospital budak tu bersalin.

    Inilah yang merisaukan nih.Budak-budak zaman sekarang nih terlalu advance aku rasa.Allah mintak dijauhkan.


p/s:klik gambar untuk bukak Harian Metro

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page