Sunday, 26 July 2015

Budak Kecik Pun Dah Bercinta



Dear Shoko's,

 Malas nak bebel nengok jea laa.. Hmm



Doctor ka Syukri Yahaya Ni?


Dear Shoko's,

   Dalam sibuk-sibuk beraya ni semalam menyempat jugak pi klinik.Demam? Tak. Ala ceri-beri lerr tu tersalah makan tak pun bedal kuah kacang ngan air gas sampai jadi cam tu. Hmm tak okay. Ada something dekat bawah ketiak aku nih hah. Tu yang bawak mama pegi klinik.Takut melarat pulakkan.Dah tu tak selesa pulak.

   Mujurlah time aku sampai tu tak ramai patient lagi.Selalunya menunggu giliran sampai sejam lebih.Aku pun tak tau laa kenapa mengalahkan klinik goverment betol.Haih menyirap darah weh. Haha nasib baik tak laa.So,bila tiba giliran aku,aku pun masuklah tapi bertemankan mama.Sebabnya aku dah nengok name doctor yang bertugas hari tu.Sah-sah memang laki.So,tak beranilah aku pegi sorang.*malusebenarnya Masuk-masuk,ohh Nadia? You are? Dah sah-sah aku masuk dulu memang aku laa kan.Tapi tak adalah aku cakap macam tu dekat doctor tu.Bermonolog sendirian jea laa.

   So,sakit apa nih? Pastu aku tunjuklah dekat mamat tu.Amboii haha.Oh lupa lak.Doctor ni muda lagi daaaaan yang buat aku terkejut muka dia iras ngan Syukri Yahaya tu tu tu tapi versi sado n ada lesung pipit.Dan dia ni suka sangat senyum dari awal sampai ke akhir.Bila dia cakap dia nengok mata kau betul-betul.Aku alihkan laa pandangan mata aku nih.Semak ja aku nengok dia.Dia ingat aku fallinlove ka nengok dia senyum tu.Bf aku lagi handsome! hahaha..Cara dia bercakap lembut sangat tapi bukan spesis yang tu tu tu taw! Balik pada penyakit aku tadi,dia nengok laa kan pastu dia cakap "boleh saya sentuh?"alamak! Aku nak jawab apa lagikan yang penting aku sembuh. Aku jawab hmm *angguk dengan rela tak rela.Dah tu dia picit-picit laa.Amboii lama bebenor ye.Ish ish.Sabo je laa janji sihat.Alhamdulillah tak ada apa-apa.Doctor cakap benda ni kecik lagi tak ada apa laaa.Dia just bagi ubat.



Sebenarnya tak habis cerita lagi tapi malu lak aku nak share.haha bye! Jom blogwalking



 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page