Monday, 6 July 2015

Comelnya Budak Ateyn Nasuha niiiieee


Dear Shoko's,

    Kenapalah baru tau pasal blogger kecik molek kiut-miut sorang ni.Tu pun tau bila nengok tutorial shawl gaya Elfira Loy tu tu tu.Yo laaa aku pun nak jugak bergaya macam el gituuu biar nampak laaa gaya retiss sikit walaupun dekat area-area kampung jo.hahaha but seriously sangat-sangat lawa.Bukan tu ja boleh buat kita nampak laaaaagi cute.Nantilah aku share time raya nanti nak pakai macam tu.Try style barulah pulakkan.hmmmmm*rindu zaman hana tajima*


comel kan kan kan

   
      Haaaaaa nanti jenguk laaaaa beloggg akak Ateyn Nasuha kiteeeee.



 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page