Monday, 30 March 2015

W.H.A.T.S.A.P.P

Dear Shoko's,

    Hi belogg!! Lamakan aku tak memekik dekat sini.Bianae,aku terlalu busy dengan kehidupan sebagai seorang pelajar! Yahhh seorang pelajar yang sebentar lagi akan menamatkan program matrikulasi sesi 2014/2015.Fuhhh!!

     Okayyy sekian untuk intro.Apa hal pulak kali ni.Apa yang hot? Apa yang hot sekarang ialahhhh semenjak whatsapp ni dah upgrade,semua benda kita dapat tauuu..Bukan tau apalahhh..Benda kecik je.Tapi benda kecik ni laaa buat seorang gadis yang cute laagiii miut ini menjadi semakim sensitif!!

     Bukanlah aku sensitif apa,aku ni jenis yang kau tak boleh abaikan walau sesaat pun! Seriously.Aku paling pantang bila aku tersangatlah eksaitedd nak cerita something but they busy with their gadget! Yeahhh i know laaa sekarang ni serba canggih tapii hargailahh sikitkan.Aku tak ada mention sesiapa pun.Ni terjadi dengan semua orang.Apa yang korang rasa,dah laaaa penat-penat kita datang,kita nak berbual but at the end??? Ntahhhlahh

      Now,masalah utama aku adalah whatsapp!!! Why? Why? Why? Kenapa buat your message already read???!!!! WHYYYYYYYYYYY!! Sebab benda ni,aku merajuk dengan semua orang! I hate you!!!!!! Hmmmmm


P/S:Ada gaya hakak-hakak dah ka? Hehehe sumandak Sabah bah ni!
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page