Friday, 11 September 2015

Tips Follower Beriban Dekat Instagram


Dear Shoko's,

      Hamek tajuk bukan main gempak. Kan. Apa boleh buat aku nak share jugak. Ini berdasarkan apa yang aku nampak dengan mata doraemon aku nih laa. Hehehe.....


1-Follow orang sebanyak yang mungkin

       Sebab apa? Sebab bila kau dah follow someone tu, pastinya dia akan follow kau balik. Sebab entah dah memang adat dia macam tu. Ngee, tapi janganlah bila dah follow tu kau unfollow balikkan. Tu yang buat rasa sedih hmmm hahahaha


2-Gambar yang cun

   Ni semestinya laa kan. Dah namanya ig mestilah gambar-gambar aje yang kita nampakkan. Bagilah masuk gambar yang kalau orang nengok "Perghhh cun nya!" Sebab ya laa dah jadi kebiasaan kitakan suka nengok benda yang cantik-cantik.


3-Promote dekat semua laman sosial yang ada

    Contohnya dekat facebook, twitter tak pun blog ni hah. Kan...


     Aku rasa itu aje laa tips aku. Tipslah sangat kan. Actually, aku ni tak ada pun follower beriban. Semenjak buka akaun baru ni memang grr laa kan. So, kawan-kawan jom kita main follow-memollow. Sebab aku suka nengok gamba2 orang. Hehe tata. Jangan lupa baca marriage not dating. Kim Luq!!!! hehe


No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page