Saturday, 3 January 2015

Senarai Wanita Cute Malaysia


Dear Shoko's,

      Tetiba hati ni rasa nak senaraikan wanita-wanita yang cute dekat Malaysia ni.Aku tak suka kalau mention wanita tercantik Malaysia.Emmm bukanlah apa,nampak sangat macam tak suka dekat diri sendiri.Tu bagi pandangan akulah.Padahal diri sendiri lagi cantik kot.

      Hahaha tolong jangan keji hamba.Tak adalah,kita tak bolehlah terlalu merendah diri dan rasa diri tu tak ada daya tarikan langsung.Padahal ada je.Kita yang sengaja buat andaian sendiri.So,girls jom berdiri dekat depan cermin tak pon pakai je camera depan fon kita yang canggih ni.Ceh..Then cakap comelnya aku hari ni macam hakak Paten Liyana.Tapi ingat jangan melebih-lebih pulak sampai takaburrrrrrrrr..Allah.Mintak jauh.

     Okay,mulakn misi menyenaraikan wanita cute dekat Malaysia.Diingatkan kepada anda senarai ini adalah hanya pilihan Cik Dhia okay.Who Cik Dhia? Opkoss laaaa tuan tanah kedaung ini.Eh bukan Dian ke?Alaaaa nak jugak nama sama ngan anak Cik Tah.Peace! Ahak!

1-Dr Fatin Liyana Asri
   

2-Datin Norjuma


3-Vivy Yusuf


4-Irine Nadia


5-Yuyu Zulaikha

6-Ima Sahaja


7-Hazanis


8-Atitah Haris


9-Yuyu Rashid


10-Hanny Nadia



    Itu sajalah yang dapat aku senaraikan.Actually banyak lagi.Tapi penat dok copy url dekat kak Google.Okay sumber-sumber gambar di atas adalah dari ehsan kak Google.KECUALI yang last sekali.Itu adalah koleksi sendiri Cik Dhia.Hahaha well asal aku nengok senarai wanita cantik ka hapa ka dorang lupa nak tempek gambar sendiri.So,aku dengan muka tak malu dan tak padan langsung ni pon nak jugak.Hahaha ampunkan patik.Tata mok buat tutorial..hakhak

No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page