Tuesday, 4 March 2014

Wajah-wajah Yang Menjadi Pelakon Dalam Novel Daku



Dear Shoko's


Amekaww tajuk bukan main.Bajet popular sangat.Hahaha tak apa laa,layan jea mimpi cinderella ini okay? Janji? hehehe..Okay tak nak pendahuluan yang lebih-lebih.






Alright pak cik encem dekat atas ni Fahri Hakimi iaitu watak utama dalam novel SAYA SUKA AWAK karya......hah karya siapa? Karya Hanny Nadia iaitu Ketua Kampung Shokododolls.hehehe kiranya dia ni hero kita laa..hahaha okay next !






Yang comel-comel ni pulak heroin dia.Nama di beri Yuyu Airissa.Siapa yang blogger tu mesti dah kenal dia ni kan.Tak pun siapa yang nengok rancangan Hijabista tu mesti dah kenal.Tak kenal?Boleh google sendiri laa kan.Entry kali ni tak nak laa tumpang glamour..hehehe






Hahhh yang ni kalau tak kenal tipu laa.Tapi kali ni dia jadi abang kepada Yuyu Airissa.Dan mereka sangat rapat.Bestkan dapat abang handsome macam ni.Hehehe






Yang ni Cikgu Izzue Islam..hahahaha saja letak nama tu..Izzue Islam versi ala-ala korea gitu..Kerlasss kann..haha dia ni cikgu paling popular sebelum Fahri Hakimi muncul.Tapi dia still famous jugak.



Aku rasa cukuplah dulu.hehe nanti aku sambung kenalkan watak sampingan yang kira penting jugak.So,masa kita baca nanti dapatlah imagine kann..hehehe tata..btw,nak baca bab 1? pegi SINI


 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page