Saturday, 15 February 2014

Ubah Cara Hidup Kita Sekarang !


Dear Shoko's,



Assalamualaikum dan selamat pagi wahai penduduk kampung sekalian.Wujudnya entri pada hari ahad yang sangat santai ini adalah kerana hendak menyampaikan hajat yang telah lama terpendam di hati yang murni tuan kampung iaitu Cik Hanny Nadia.Bhahahahaha okay gurau! Ampunkan patik.Sebenarnya,aku nak ajak korang semua ubah cara hidup kita.Lagi-lagi student macam aku ni hah.Sampai bila nak tengok orang lain berjaya?Sampai bila nak tengok orang lain belanja itu ini,melancong keliling dunia.Dah tu siap tempah restaurant yang paling mahal dekat Korea semata-mata nak dinner dengan Lee Min Ho.Coiii! Nampak sangat overnya.Hahahaha



Tak adalah betul laa apa yang aku bagitau tadi.Takkan laa kita nak tengok jea orang lain ada itu ini.Kita asyik tengok jea.Sampai meleleh air liur pun kita takkan dapat benda tu. Sanpai bila kita nak berfikiran negatif sahaja? Sampai bila kita hanya nak duduk di zon selesa? Sampai bila kita nak terpengaruh kata kata yg negatif dari sekeliling kita? Sampai bila? Sampai bila? Aku dah pilih jalan ataupun langkah nak mengubah diri saya.Mula-mula tu memang laa banyak sangat halangannya.Tapi apa salahnya kalau kita nak mengubah hidup kita ke arah yang lebih baik.Pedulikan apa orang nak kata pasal kita.Ini diri kita,so kita yang handle cara hidup kita.Bukan orang yang lain.Memanglah rezeki tu datang daripada yang maha kuasa,tetapi kita perlu berusaha untuk mencari.Betul tak?







Hahhh Aizul Marcello ngan wife dia Lynda Roslan n Fatin Suhana pun dah join.Tengoklah jumlah yang mereka dapat tu.Tak terdetik walaupun sikit perasaan kagum atau cemburu?Yes,saya akui dan saya sangat-sangat cemburu! KALAUlah aku dapat banyak tu,dah lama aku pegi KOREA holiday! Hahhh tak payah kalau-kalau sangatlah.Bila perkataan tu masih ada dalam diri kita baik padam.Sampai bila kita nak berjaya macam dorang kalau asik berangan jk kan.So? Tunggu apa lagi? Saya dah,anda bila lagi?



Jawapannya adalah saya join Bizz Kaaching.Dengan BIZZ Kaching ni mampu memberi perubahan dan mampu ubah kehidupan korang semua InshaAllah. Jom sama sama berfikiran terbuka untuk join Kaaching ini bersama saya.MEh kita sama-sama berubah ke arah lebih baik.Bolehlah kita date ngan Lee Min Ho !! Boleh mesej saya di 0135442107 (sms sahaja) ataupun pm FACEBOOK




P/S:JOM SAMA-SAMA BERUBAH ! ^_^
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page