Saturday, 30 August 2014

Sebab Wanita Malaysia Lebih Tertarik Kepada Lelaki Korea


Dear Shoko's

   Ambek kaw tajuk entri kali ni bukan main panjang dan hot gituu..Hahaha*gelakbangga.Di pagi ahad 31 Ogos 2014 ini,saya dengan rendah diri sangat bersyukur masih diberi peluang untuk bernafas dan masih peroleh ketenangan.Syukur alhamdulillah.Disebabkan cuaca dekat sini sejuk,tetiba hati ni rasa nak menaip pulak sambil minum hot choc bukan tu saja siap berangan dekat Korea.Hahaha melampau betulkan Cik Hanny Nadia ni..Well..Okay agak-agaknya kan kenapa laaa kita-kita ni minat sangat dekat jejaka-jejaka Korea ni eh? ehmmmmmmmmm


   Di sini aku nak luahkan pendapat laaa kiranya.Ingat sekadar pendapat aku okay.Janganlah amek serious pulak ya.hehe

1.Paras rupa yang kacak&menggoda.

   -Apa yang daku maksudkan bukanlah jejaka-jejaka yang ada dekat Malaysia ni tk adparas rupa langsung.TIDAK.Ada je yang kacak macam Izzue Islam tu? Errr ni mesti peminat tegar Izzue Islam ni.Sorry,tuan tanah blog ni lebih berminat dekat Awal Ashaari okay.Kecewa bila cinta ini ditolak mentah-mentah :( Tapi entahlah muka dorang tu lebih kepada comel kot rasanya."Alahh tu semua plastik je!" Tak kisahlah apa nak cakap sekali pun kan.Biasalah kita ni suka nengok benda-benda yang cantik.Normal laaa.


2.Mereka Sweet

  -Seriously weyy siapa yang tak nak laki sweet macam tu jadi suamikan.Aku pon.Tipulah kalau aku tak nakkan.Agaknya terpengaruh dengan lakonan mereka kot.Maklumlah drama-drama Korea ni romantiknya bukan mainkan.Selalu cakap dengan encik boyfriend awak ni tak boleh ke jadi sweet macam Lee Dong Wook tu.Malaslah ngan awak nih.Dia pun apa lagi cakaplah..Nak buat macam mana saya ni dah memang tak romantik.Haha pasrahlah wahai hati.Tapi kekadang tu dia try jugak..haha Sweet laaa jgk.



3.Lelaki Korea Suka Perempuan Comel

   -Aik yang tetiba gambar tertempek dekat situ tu apahal.Haha aku pon nak jugak.Okay kita selalu kan nengok dekat drama dorg,yang lelaki korea suka sangat bila pompuan tu aegyo.Tapi kalau laki Malaysia ni,hmmm kw try laaa buat muka comel dekat depan dorang.Mesti dorg cakap"ni dah kenapa ni,tak btol dah?" tak cukup dengan tu siap cakap dalam hati lagi,tinggal 2 kali jumaat je kali agaknya.hahaha hampehhh betol.

   Tu je laaa pendapat aku.Ehmmm? hahaha.Tapi kan,dekat Malaysia ni ada je muka yang Korean type.Tak perlu plastik surgery kot.Seriously weyyy aku tak tipu.Ni nak tunjuklah ni.







See kan lagi comel.Actually banyak lagi kot.Tapi sedikit sebanyak bolehlah.Eammm actually aku still tercari-cari blogger yang ada iras Lee Min Ho tu.Bukan takat tu jea dia orang Malaysia taw.Tak ingat beberapa tahun yang lalu rasanya aku ada terbaca dekat blog orang pasal mamat tu.Eammm..Fighting! Bye! Sincha,bianae..uwarghh I miss you already NajibAli..

7 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. adoi.. macm laa laki melayu suka sgt kat pompuan mlayu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh xada pon mention pompuan melayu tak suka laki melayu.."TERTARIK"

      Delete
  3. I like Kim Woo Bin dia tinggi, model and young do dlm in heirs jadi pembuli I like it.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaa sama ngan baba saya.Minat Kim Woo Bin jugak..hehe tapi titew minat lee dong wook dari zaman my girl lagi..hehehe

      Delete

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page