Friday, 14 February 2014

Selamat Tinggal Masalah Kulit Kering Dengan Adanya NIVEA In-Shower Skin Conditioner



Dear Shoko's




NIVEA ada keluarkan produk baru lagi.Yeahhh.Part yang best adalah,produk ni tersangat laa sesuai dengan orang pemalas macam aku ni.Ya la,aku ni kalau rajin baru nak apply losyen kalau tak hmmm jangan haraplah aku nak manjakan kulit aku ni.Time mandi pakai shower bau strawberry dah cukup.Bolehlah feel macam budak kecik.HAhahaha pelik betul.Tapi jangan ingat aku ni busuk pulak nahh.Aku paling pantang bau-bau ni.Aku memang jarang beli mandian brand Nivea ni,bukan jarang tapi memang tak pernah.Mama aku belikan LUX jea kot.Tu pun payah nak pujuk sebab terpengaruh dengan Tiz Zaqiah yang jadi duta iklan LUX tu.Badan dia berkilau kau.hehe






Tapi,aku pun pakai jugak produk brand Nivea ni,salah satunya deodorant.Seriously,memang selesa pakai.Bau tak kuat dan tak melekit.Itu yang penting.Pas tu tahan sehingga 48 jam lamanya.So,apa salahnya kita sama-sama try mandian diaorang pulak.Berbalik pada kisah mandian ni,memang sesuai dengan kehidupan moden wanita yang sibuk menguruskan kerja sehari-hari.Tak kisahlah suri rumah ka,cikgu ka,pelajar ka kan.Wanita zaman kini,terlalu sibuk sehingga lupa dengan rutin kecantikan.Tak kisah berapa peruntukan masa yang ada,sentiasa cari masa nak siap cepat-cepat.Betulkan? So Nivea,ada solusinya.Kiranya,Nivea ni nak senangkan kerja-kerja kita semualah.Dengan mandian ni,kita tak perlu susah-susah nak apply losyen lagi.Buang masa jea kan.Mandia ni,dia ada sekali moisturizer.So,walaupun kita tak apply losyen,kulit kita jugak kering.Bestkan!






So,tunggu apa lagi jomlah pakat ramai-ramai try shower ni.Bukan tu saja,awak-awak semua berpeluang memenangi ipad air tau.Tak percaya? KLIK SINI sebelum tu jom laa kita nengok experiment yang team Nivea ni dah buat.






2 comments:

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page