Tuesday, 21 January 2014

Terima Kasih Mek Cah !! Saranghae!



Dear Shoko's



Saat daku menaip entri ini rasa macam nak menjerit kuat-kuat lepas tu lompat setinggi yang boleh.Mana taknya seorang blogger yang famous amous sanggup menjadi penduduk kampung blog ni.Ya lah dah la setiap entri merapu-rapu..dah tu asik membebel pulak tu.Nasiblah shokododolls dapat tuan yang macam ni..hahaha





Hahaha lagi satu tabiat tuan blog ni adalah gambar sendiri mesti mau tempek jugak..haha tak ada sapa peduli pon kan.. Tipulah kan kalau tak kenal Mek Cah.Kalau tak tahu pegi check blog beliau.Enjoy tahu.Aku lagilah minat.Dah tu comel pulak tu.Manis jea nengok.















Betulkan apa aku bagitau kakak ni memang comel..kawaii..aegyo..Lagi satu dia jugak ada online shop.Baju pon cantik-cantik pas ni memang nak beli situ jea laa..Harga pun berpatutan.Bolehlah usha blog dia and follow.hehehe


Online shop:JOM shopping

Blog:KLIK nahh



Jangan buka yang faker pulak ehh..Sorry main tempek gambar.Lastly Mek Cah saya nak ikut pegi Bali pleaseeeee..hahaa..tata

1 comment:

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page