Monday, 26 August 2013

Senyum Seorang Diri

Dear Shoko's,

Assalamualaikum and hi..haha nak sambung cerita raya tapi tak ada masa pulak.Sebabnya bila dah buka cerita pasal raya mesti tak cukup masa.Al-maklumlah nak cerita pengalaman raya yang panjang berjela-jela.Nak juga letak dekat belog nih.Dengan harapan anak-cucu bacalah entry nenek diarong yang comel lagi ayu ni.bhahaha.

                                                     Tak tahu kenapa suka buat muka macam ni..

Rabu lepas aku tak datang kelas.Sebabnya hari selasa tu balik jah terus demam.Rasa badan hangat semacam.Tengah nengok Boys Over Flower yang entah kali ke berapa.Rasa suhu badan makin tinggi pulak.Sejuk semacam je.Apa lagi kenalah bebel makan ubat.

Aku paling tak suka bila kena makan ubat yang bapak besar.Lagi-lagi saiz kebesarannya macam vitamin orang kurang darah yang khas untuk mummy preggy tu.Aik macam ada pengalaman je.Haha memang ada pun.Tapi seriously aku tak minum pun vitamin tu.Sia-sia mama beli dekat klinik khas untuk aku.Shuttt diam-diam jangan sampai mama aku tau.

Malam tu pulak mama tanya.Hah ni esok mesti tak pergi kelas kannn?Mama dah agak dah..Alaaa mama ni kalau badan sihat pergilah.Dahlah esok ada masa si Najip Ali tu.miahaha..lepas makan ubat terus masuk dalam bilik.Ambik phone then dapat idea hah better message si orang tua ni.Nanti esok mesti sibuk tanya orang mana aku pergi.Risau laa tu an.

Alih-alih aku tak nengok pun dia reply.Manalah nak laratkan.Dah makan ubat demam.Mestilah lemah semacam.Yah disebabkan aku tak datang kelas,terpaksalah hambur kata janji beri dia biskut raya yang aku dan mama buat khas.Tak ada dekat orang lain tauu!!haha

                                                               Gambar lama tapi suka sangat


Tak sabar nengok maybe dia geram dekat kuih-muih yang aku bawa terus.Terus dia buka and makan sepuas-puasnya.Makan lepas tu buat muka comel..Oittt nak goda aku ka hapaaa..Benci tau..hahaha..Ekehhh got to go laa shoko's,,later sambung lagi ehhh!!!tata
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page