Sunday, 23 June 2013

Selalu Berangan Dapat Suami CEO

Dear Shoko's

You are my poison.You are my poison.haha,,apa laa der ko merepek.Tapi best lagu nih,,dengar lagu nih tetiba teringat pulak dekat anak buah yang comel lagi manja Amani.fuhh teringat pulak dia menari bila dengar lagu Poison ni,,siap gerak-gerak bontot lagi..haha macam cinta hati si Donald Duck laa pulak.

Huhh berbalik kepada matlamat sebenar entry ini diwujudkan pada hari ini,ya aku selalu berangan-angan dapat suami CEO.Ehh ko jangan ingat aku ni perempuan materialistik pulak.Aku jadi macam tu mungkin sebab terpengaruh dengan novel-novel yang aku dah baca.

Hahaha disebabkan aku yang suka berangan ni,dapat laa aku menjana idea.Untuk apa?Mestilah untuk novel aku.Yuhuuuu eksited tahap dewa nak menaip cerita ni.Disebabkan kekangan masa,harapan terkubur begitu saja.Kalau ada idea pun tulis dekat atas kerta A4 jah dulu.


Hahaha tak nampak pun ciri-ciri perempuan materialistikkan.Taring aku mahal tu,,Yah sambung balik cerita pasal suami tu.

Memang laa betul aku berangan macam tu tapi minta jauhlah dari sifat gedik..hushh sumpah tak maw.Dapat yang biasa-biasa jah pun okay yang penting dia ikhlas sayangkan Dian.Tak perlu seorang lelaki yang kaya-raya tahap gaban kalau kasih sayang tak dapat.

Ehhh gedik sehh aku cerita pasal suami.yuuu tak layak lagi.haha,,by the way jangan lupa vote for TAPAW.Alaa bukan tapaw yang bekas makan tu.Ni TAPAW bintang mencari bintang ye.
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page