Wednesday, 19 June 2013

Baju Raya !!!!

Dear Shoko's

Baru satu hari ganti puasa rasa macam di dalam bulan ramadhan sudah lagaknya.Weeee,,Ya Allah lambatnya aku nak ganti puasa ni.Bukan apa aku nak terus sambung dengan bulan ramadhan jadi tak la terasa sangatkan.Ye laa first time nanti puasa mesti banyak dugaan.Jadi kalau awal lagi puasa mesti nanti dah biasa.

Weiii kalau dah bulan ramadhan maknanya baju raya mesti nak siapkan dah.wahaha,,Actually aku dah berkenan tiga baju.Tapi dari online boutique yang berbeza,but kedua-duanya dah popular tau and design pun  sendiri punya.Ehmm tapi takkan lah aku beli ketiga-tiga tu kan.Memang tak laa.

Gila ka wehh mesti mama tak bagi,aku bukannya anak Dato' dapat beli berjuta-juta baju.Dalam delima,,ehh tu buah.Dilema laa,,hah aku dalam dilemalah sekarang ni.Mana satu laa pilihan hati ni.eammm?? Tunggu dan lihat jah laa.haha



hahaha makeup Puffy Eyes yang tak menjadi..
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page