Sunday, 16 June 2013

Berdebar-debar !

Dear Shoko's

Aku tak pernah share pasal hati dan perasaan.Ececeh tak pernah konon.Seriously laa tak pernah.Maksud aku kalau perasaan ni ada kena mengena dengan boboi.wahhh sebelum ni memang aku langsung tak terfikir pun nak share.Ya laa malu kot.

Tapi bila fikir balik tak ada siapa pun baca blog aku ni,bolehlah aku luah-luah.hehe.Lagipun ni blog aku kan suka hatilah nak taip apa punkan.So,bolehlah aku share dekat kau kan.hehehe.bolehkannnn

Apa yang aku nak cerita ni mestilah berkaitan dengan perasaankan.Aku memang kuat cemburu.Yes betul.Memang tak boleh dinafikan.Dan aku tak tahu perasaan ghaib apa yang tibe-tiba masuk dekat dalam badan aku ni sampai tengok nama dia jah pun aku boleh berdebar-debar.

Ini betul-betul punya cerita tak ada gurau-gurau macam selalu.Tak ada Lee Dong Wook.haha apa-apa pun dia jadi Lee Dong Wook dalam hati Dian.Hahaha,,baru jah suruh dia buat rambut macam Izzue Islam..sweet tak kita?haha bwekk

Tak tahulah kan kenapa,,asal nengok gamber dia hati berdebar..dengar suara dia hati berdebar..Ishishh insha'allah lah ada jodoh..ehhh siapa dia??hehehe rahsiaa..kalau ada jodoh dengan dia,kita hantar kad jemputan..haha

Okeylahhh byeeee..ada kerjaaaa,,actually nak nengok hijabista



 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page