Tuesday, 11 June 2013

Tiba-Tiba Angin Tuttt Datang !

Dear Shoko's

Aku yang dulu bukanlah yang sekarang.Ekeh,hahaha aku rasalah kan lagu ni agak famous jugaklah dah.First tu ingatkan lagu ni girl yang nyanyi.Tau-tau jah budak lelaki.Ya Allah kejut mak tau!! Serious suara diaaaa macammmm...okay malas sambung.haha

Aku tak tahu angin apa yang tiba-tiba masuk ke dalam perutku yang comel ni.Tiba-tiba ohhh makk pergi toilet.Lari selaju yang mungkin supaya cepat sampai.Rasanya kalau ikut acara lari masa sukan confirm dapat nombor satu.Bukan setakat nombor satu siap dapat anugerah pelari terbaik.

Ya Allah mungkin sebab esok aku dating dengan encik yang serupa Najip Ali tu.Maknanya esok ada add math !!!! kecut wehhh,,sebab mesti esok dah dapat paper.wiiii mungkin aku tau apa result aku.Rileklah Dian tu belum penentu lagi.


 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page