Wednesday, 5 June 2013

Yeah Finally Dah Imbang

Dear Shoko's

Yuhuuu finally my account work yang selama ni aku abaikan sebab hati telah dibius agar mood kemalasan itu datang dah imbang tadi,,setelah aku tilik,,amboii haha,,check apa laa yang aku silap nih,,salah kira ka apa ka kan,,dan barulah aku teringat ALLAH SWT itu ada,,memohonlah kepadanya,,

And alhamdulillah berkat kesungguhan diriku jugak,,dah imbang tadi,,tau sebab apa??hanya tersalah catat,,hihi see walau kita pandai macam mana sekalipun bila kita tak boleh lupakan kekuasaan ALLAH,,aku sedar aku sangatlah takbur,,

Petang tadi teruja benar aku tunggu kawan-kawan aku datang nak buat kerja math and add math nie,,last-last tak dapat datang jugak,,huhhhh cuak jugak laa,,tapiii apa boleh buatkan,,saborr je laa,,ekehh cerita apa ya g tengah main sekarang dekat chanel RIA nih?ohhhh i see its BUDDYZ !! ehmmm abah aku cakap cerita apa laa nih ?? hahaha tak tengok maka tak cintakan,,eEEeee tapi tak berminat pulak aku,,hihi




Malam nih bolehlah aku bermanja-manja dengan buah hati,,sapa lagi kalau bukan orang dekat atas nih !! hahaha serious engko sangatlah gatal DIAN !! hihi weeee indahnya duniaaaaaaa
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page