Tuesday, 7 May 2013

Abang Praktis

Dear Shoko's

Ihhhhh lama bangat deh gue ngak curahat sama kamu !! Kangen bangat deh gue sama lo !! #jangan nak gedik sangat laa,,bahasa ko lagi best laa Dian,,huhhh next week exam !! what i must do ?? ekehhhh study laa kan,,ehmmm so kay no prob,,usaha usaha usaha !! tu yang paling penting !!

Last week semua balik kampung masing-masing,,jalankan tanggungjawab yang satu nih,,apa lagi kalau bukan MENGUNDI laa,,termasuklah family aku,,mama and baba,,nak tak nak kena laa follow jah,,hehehe,,mengundi-mengundi jugak,,u know laa kan sekarang nih gwiyeomi tengah hangat,,

Haha hangat tak hangat abang aku baru tau kemunculannya,,hihihi tu nasib my cutie sister ada buat video tu,,when his wife tell baru laa abang terhegeh-hegeh nak nengok,,tengah we all busy dok story pasal gwiyeomi,,dia dok nanya "what is gwiyeomi?can you tell me?"hahahaha takda orang layan,,ya laa tengah syok kottt,,,

Nasiblah my sister in law yang cantik lagi ayu bagi tau dekat husband dia,,then barulah abang say,,"ohh now i know it !! hahaha its so funny bahh",,,bang funny-funny pun tetap comelkan,,apa lagi kalau gwiyeomi versi si BOBO tu !! amboii engkau bobo dah famous ko kot sekarang nihh,,kalah Dian nih hah!!

Abang nih memang tau,,hari-hari baby besaw dia buat gwiyeomi dia tak tahu pun,,ishhh,,Syasha sekarang ambil kelas gwiyeomi ngan acik dian dia,,hahaha praktis hari-hari ye nokkk,,,

Now balik ke cerita abang pulak,,"Dian apa lagi jom kita buat video gomi-gomi jugak !!"hahaha yes abang aku tak sebut gwiyeomi,,dia sebut GOMi-GOMI !! hihihi aku rasa comel pulak sebut macam tu,,macam mana tu,,#sambil buat action gwiyeomi yang 3+3=cutie tu,,apa lagi semua ketawa laaa,,hihihi comel !!




Abang saja tu nak amek hati,,even he my cousin but tetap panggil abang jugak,,dah biasa !! okay GOMI-GOMI,,,bye shoko's,,hope u always gomi,,hehehhe


 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page