Tuesday, 30 April 2013

Badmood Day !!

Dear Shoko's

wahhhh hari ni aku nak isytihar yang hari ni hari tak ada mood bagi Dian,,huhhh macam-macam jadi hari ni,,semuanya yang menyakitkan hati,,semua cari gaduh !!

Shoko's aku memang cepat terasa so bila ada someone say 'BITCH'!! aku sangatlah tak suka,,sangat benci perkataan tu,,even dia tak mention sapa-sapa pun,,aku tetap tak suka !! huwahhhh sebab perkataan tu sampai mengalir air mata daku yang mahal nihhhh,,,

huhhhhhmmmm,,tarik nafas,,,hembussssss,,,abaikan lelaki macam tu !!! tak penting !! kannn
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page