Monday, 29 April 2013

Jawapan Yang Merepek

Dear Shoko's

Ihhhh habislah aku habislah aku.........Ya Allah seriously aku sangat-sangatlah terkejut !! Tetiba pulak ada test add math !! huhhhh dahlah aku tak ada study,,ishishish,,huhhh hampaaaaaaa laaaa wehhhhhhh,,,apa boleh buat,,sapa suruh malas !! ishhh sabar je laaa,,hihihi salah sendiri jugak an,,huhhh lepas nihh tak mau dah jadi lagi,,ihhhh insaf insaf insaf,,

So hasilnya ?? hahaha aku just jawab which question yang aku still ingat macam mana nak buat,,yang buat geram tu aku tak dapat best fitted !! ihhh jauh jaraknyaaa,,,ishish kalau sir marah cakap je siapa suruh sir buat soalan yang merepek !!! wahahahahahahahahaha(ketawa jahat!!)



Seriously memang nak mengalir ja air mata tadi,,sedihhh banget dehh gue,,huhh dah laa sir asyik duduk sebelah aku,,bertambah-tambahlah seram nak terus menjawab,,wahahahaha,,

But kan shoko's aku ada good news jugaklah,,kawan-kawan aku baca hasil karya aku tadi,,wahahaha yahuuu,,alhamdulillah diaorang enjoy jugak baca,,hihi and diaorang minta sambung lagi cerita tu,,hihi alhamdulillah,,insyallah,,when dian ada masa dian akan continue yahh kawan-kawan !! hehe sayang kamorang,,


hahhh nilah dia model novel aku,,ehhh salah laaa,,hihi ni CHRISTOPHER DAMART laaaa,,,hahahaha actually aku saja jaaa,,,hahaha bagi pelempang sikit dekat aku shoko's,,,hahaha jangan laa wehhh nanti tak comel laa aku,,hahaha

Aku sangat-sangat laa minat dekat mamat niihhh,,lantak laa diaorang minat oppa-oppa korea,,aku minat dia jugak,,jejaka Sarawak jugak jadi pilihan,,hahaha kamek minat kitak ehh,,sapa yang tak kenal dia nihh agak rugi jugak laaa,,hahha tak adalah,,aku merepek jahhh,,,dia nih athlete Sarawak,,nak tahu lebih lanjut usha laa dia,,tapi kalau ada masa aku share laa jugak pasal dia dekat kau,,okay-okay aku tunjuklah model novel aku,,,



hahhh comel jugakkan,,hihi jangan gatal nak usha diaa nahh shoko's,,he's mine!! ececehhh hahaha sorry Iq Dian gurau je,,tapi kalau betul apa salahnyaa,,hahaha jejaka comel nih orang Sarawak jugak !! see betapa minatnya aku dekat jejaka-jejaka Sarawak nih !! hahaha apa boleh buat,,hihi wait yahh novel kamek,,,insyaallah,,wish me luck !! and please doakan lahh,,,tajuknya dah ada,,'SUAMIKU GWIYEOMI' !!! hihihi

                                                                                                                         

Comel tak Kak Dian,,hahahaha okay perasan !! yes i know !! agak-agak sepadan tak ngan pic di atas tu shoko's?hahahaha,,dah dah tak yah layan aku,,hihihi GOOD NIGHT !!
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page