Friday, 26 April 2013

Ilham Dah Ada

Dear Shoko's

wahhh sorry laa shoko's aku baru ada masa nak share cerita dekat ko nih,,hihi biasalah,,macam tak tahu aku,,ko an tau aku nih busy tahap gaban,,kalah busy Abang Aaron Aziz kita tu,,hiihi okay aku merepek,,
Shoko's niat dihati ni nak jadi novelis,,aku pun tak tahu sejak bila minat nih ada,,tapi yang pasti sejak kecik lagi,,hahaha maybe.

Aku suka membaca dari kecik lagi,,apa-apa jah laa jenis bahan bacaan,,tapi sekarang nih masa aku nak baca buku-buku lain memang tak ada,,huhhh tau laa,,mana nak fikir add math lagi,,akaun lagi,,ekonomi lagi,,macam-macam laa,,so,kesimpulannya aku memang tak ada masa,,tapi online ada pulak masa,,hahaha,,

Tak kisah laa apa pun,yang pastinya alhamdulillah aku dah ada sekitlah jalan cerita novel aku,,insyaallah lah best,,and model dia pun sangat-sangat laa comel,,tak caya?tak pe,,nanti laa aku bagi tunjuk dekat ko,,hihihi,,tunggulah kemunculannya,,hihi yang pastinya dia orang sarawak,,

And kalau ko nak tahu aku sangat-sangatlah suka nengok orang sarawak nihh,,comel-comel tay,,aku tak nak sebut kacak sebab aku tak suka,,huhhh whatever,,actually ilham aku dari tahun lepas lagi,,tapi sekarang baru aku mula nak berkarya,,hihi tak tau kenapa,,mungkin sebab semangat yang datang selepas aku baca novel acik lana,areila suhaimi ngan suri ryana,,sumpah novel dorang memang meletopp,,suka sangat,,

So doakan aku yea shoko's,,
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page