Sunday, 14 April 2013

Gwiyeomi

Dear Shoko's

Dulu gangnam style lepas tu harlem shake and sekarang pulak GWIYEOMI,,haha aku tau pasal gwiyeomi ni masa nengok video mavin adik moon mason tu,,tapi budak tu buat lain laa,,time orang tengah busy,"ehh ko dah nengok video gwiyeomi ? ",,okay 'BLUR',,eammm gwiyeomi ?? ohh video budak tu eh ?? #sambil buat gwiyeomi versi mavin tu,,ehh bukan yang tu,,

   Hahh disebabkan dorang semua kedekut nak bagi link gwiyeomi dekat aku,terpaksa laa search dekat kak google sorang-sorang,,then aku pun tau laa gwiyeomi yang dorang tengah heboh-hebohkan di abad ini,,hahaha,,aku suka nengok video budak comel ni shoko's,,



Comelkan dia,,hahh sorang ni lagi my cousin,,comel jugak,,




hEeee Dian tak ada videomi ni,,ehehh sorry shoko's typing error,,malas nak delete,,hahaha,,ha'ah Dian tak ada video gwiyeomi nih,,hihi

  Tak kisah laa sekarang tengah hot gwiyeomi ka hapa-hapa lagi ntah,,aku tetap layan Putih-Putih Melati by ST12,,,hahaha lagi best,,boleh feel-feel putih,,hahaha,,putih-putih melati merah-merah delima siapa yang baik hati pasti ku terima....ahhhhh..bila aku play jah lagu ni kuat-kuat confirm anak jiran aku datang then nyanyi sama,,hahaha lawak,,




                                                      #putih-putih melati merah-merah delima







 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page