Wednesday, 3 April 2013

Additional Mathematics

Dear Shoko's

Alhamdulillah tadi dapat jugak jawab,,BUT !! Dian tak tahu laa berapa markah tu nanti,,kecewa dengan sejarah jek !! Lain yang aku baca lain yang keluar,,tu nasib baik aku dapat jawab jugak,,alhamdulillah dapat jugak laa ingat-ingat balik,,even sikit-sikit jah,,tu pun dah kira okay kan shoko's ? hehehe..kita kena bersyukur,,sapa yang dapat bagi ingat balik kalau bukan ALLAH SWT,,ingat laa ALLAH di saat kita senang ataupun susah..#peringatan buat diri sendiri jugak nih..

Tadi dah selesai,,esok pulak ?? what subject tomorrow sayang ?? itssss ADD MATH !!! what ?? add math,,fuhhh,,hehe dah laa aku tak berapa bagus sangat dalam subjek nih,,cukup-cukup makan jah,,aku senang nak faham but aku tersangatlah malas buat revision after class dah habis,,bila dah ada test baru terhegeh-hegeh nak buat latihan !! tu lahh aku,,tapi homework tak pernah pulak tak siap,,hehehe dekat situ laa keajaibannya !! hahaha,,actually aku takut kot dekat cikgu add math aku !! he NAJIB ALI versi korea !! hahaha,,seriously my teacher like KOREAN too much !! Disebabkan dia laa aku berangan-angan nak ada novel sendiri,,and cerita dalam novel tu aku nak masukkan sikit-sikit cerita kehidupan aku,,doakan aku angan-angan aku tu tercapai kay !! alhamdulillah bab 1 dah siap sikit-sikit,,tapi ada yang perlu diperbaiki lagi,,

Nih Shoko's aku ada nak share sikit,,tadi petang aku ada terbaca satu kisah nih,,nak tau apa diaa?? hahh
tajuk dia Akibat Kekejaman Merogol Pari !! what ?? parii ?? pari kena rogol ?? yes pari betina kena rogol,,nak tau kisah dengan lebih lanjut pergilah blog abang nih okay? http://www.mazeermohamad.com/2013/04/akibat-kekejaman-merogol-ikan-pari.html
Okay stop !! its time for study !! GOOD NIGHT SHOKO's !! hehe
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page