Monday, 18 March 2013

Dian is GEDIK !!

Dear Shoko's

Hari ni latihan drama dah start,,yeahh seperti yang sedia maklum DIAN tersangatlah gedik,,macik segala gedik laaa,,I dont know why,,but itulah perangai aku,,huh hapa-hapa laa,,janji aku happy and enjoy,,nak tau shoko's,,watak aku tak kena buat gedik ponn,,I be a judge okay,,ulang suara JUDGE !! dah tu judge yang kebosanan,,dah tentulah tak ada part gedikkan,,huhh whatever laa,,kawan-kawan layan jugak perangai aku nih,,huh untunglah dapat kawan yang baik macam dia orang semuakan,,hapa-hapa pon doakan laa budak DIAN ni satu hari nanti berlakon ye,,hahaha nak termuntah aku!! huhhh tak salahkan impian tu,,grr fokus DIAN !! study !! tak lupa jugak hari ni result stpm keluarkan,,huhh alhamdulillah to my pretty sister got 4P,,also to my friend's sister,,she got 3.7 okay,,fuhhh,,macam manalah tak dapatkan,,siang malam syik belajar jekk,,hmmm nak bandingkan ngan akuu,,huhhhh,,BUT !!! DIAN you boleh !!!

mempersembahkan DIAN yang perasan comel !! XOXOD








 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page