Sunday, 17 March 2013

Esok Isnin

Dear Shoko's

Eaammm esok isnin laaa,,dah start dah sekolah,,kena datang jugak,,lagipun tahun ni last sekolah,,so kena laa rajin,,pengalaman terakhir sekolah,,sebelum nanti rindu nak sekolah laa hapa-hapa laa yang berkaitan sekolah baik ambil peluang ni puas-puas,,sekarang aku kena study betul-betul dah,,kawan-kawan,,dan terutamanya cikgu add math yang sebijik dengan Najip Ali !! Dian akan buktikan Dian boleh !! yes FIGHTING!! Dian ko kena rajin sekarang nihh,,tak dah da malas-malaskan Shoko ?? Tak boleh dah GAGAL !! RAJIN OKAY,,Shoko ? sokong Dian okay !! Good Night Shoko !! Sayang KAMO !
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page