Monday, 18 February 2013

Anak Gadis 9 Tahun Lahirkan Anak

Dear Shoko's,

Assalamualaikum and hi,,apa khabar uolls?sihat tak?siapa yang dok makan ke minum ke cepat-cepat laa jauhkan dulu takut tersembur lak nanti,,habis pulak gajet uolls nantikan,,maklum laa nengok laa tajuk entry kali ni,,tak ke terkejut tahap gaban bila baca,,what?!!Budak 9 tahun dah lahirkan anak?biar betul ngko?ke ko saja-saja je ni?bhahaha,,ko mencarut ehh,,hey uolls this true story,,

Cerita ni berlaku di Mexico,,budak ni dia lahirkan anak dia pada 27 JANUARI 2013,,ek eh baru lagi tu uolls,,and kalau uolls nak tau dia dapat baby girl taw,,mesti comelkan,,masa dia pregnant umur dia ni 8 tahun suami dia pulak 17 tahun??aikk macam mana tu,,huhu

Yang sedihnya masa melahirkan papa kepada baby tersebut hilang,,seluruh keluarga perempuan tu cari tapi sampai sekarang tak dapat dikesan,,ehmm ke mana laa pulak papa dia ni pergi,,takkan laa tak ada hati perut,,sanggup tinggalkan anak bini tu,,

Semasa proses melahirkan,pihak hospital terpaksa melakukan Teknik C-Section sebab itulah yang terbaik buat si ibu yang baru berusia 9 tahun itu,,walaubagaimanapun,si ibu dibenarkan juga pulang ke rumah tetapi masih dalam pemantauan pihak hospital,,ye lakan tengoklah usia ibunya,,dekat tempat kita ni budak seusia ni masih lagi main ten-teng laa,main anak patung laa,,

Ehehh Teknik C-Section tu apa ? macam mana ? hihi sorry aku pon tak tahu,,nanti kita tanya kak Fatin Liyana ehhh,,

Credit to: http://www.mazeermohamad.com
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page