Tuesday, 5 February 2013

Kak Fatin Liyana yang COMEL

Dear shoko's,

Assalamualaikum,,hai kali ni aku nak cerita pasal novel SARANGHAEYO ARUMI ! alahh macam tak best je cerita tu,,hey don't judge novel by its title okay,,hahaha walaupun sebenarnya title dia sangatlah wow,,comel gitu,,yang paling best,cover novel tu akak FATIN ! sapa laa yang tak kenalkan,,kpop girl versi muslimah gitu,,sangat comel taw,,sesuai sangat dengan jalan cerita novel tu,,nak tau lebih lanjut pergilah berkunjung ke bookstore berhampiran anda,,tapi aku share sikit-sikitlah pasal novel ni,,novel ni kisahnya ayuni ni anak seorang makcik yang ada cafe,,cafe dia ni sangat comel tau,,ayah dia dah lama meninggal dan dia ni ada adik kembar taw,,arumi tu pulak anak orang kaya yang tak nak tunjukkan diri sebenarnya dekat orang ramai,,kira macam sombong jugak laa,,selalu cari pasal ngan ayani,,alaa korang kena baca jugak cerita ni,,best taw ! mehh nengok sikit novel ni.




#sorrylah korang blur-blur,,maklumlah digital camera saja,,hehehe,,comelkan cover dia.












 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page