Tuesday, 28 May 2013

Majlis Perkahwinan

Dear Shoko's

Alhamdulillah dah habis exam pertengahan tahun.haha dah empat hari habis baru aku ada masa nak share dengan kau kan shoko's.Siap aku attend majlis kahwin lagi.hahaha jahatkan aku.

Majlis kahwin tu hari sabtu,,tapi hari jumaat tu dah balik buat persiapan.Ya laa kena laa buat persiapan kalau nak majlis tu berjalan dengan jayanya.Tapi apa yang pasti bukan majlis perkahwinan Dian nahh.hihi


Aku pergi pun bukannya ada buat apa pun,,datang then duduk diam-diam,,layan anak buah jah,,hahaha kelaskan aku,,ya aku tau,,aku kecik jah,,bahasa kesatnya pendek,,kannn,,,haha


hahaha dah tak ada kerja boleh pulak aku ngan Shasya buat gwiyeomi,,hishh kelas betul,,


Pada malam hari pula ada acara yang dipanggil 'mandi bedak'.Kiranya masa ni pengantin akan pakai inai sekali.Dan..malam tu juga pengantin menggunakan baju etnik bajau.


Ek eh yang ni bukan pengantin tau,,yang ni pengapit dia saja,,hahaha yang pastinya aku sangat teruja,,nengok sampai terngangah tu !!


                             Sebelah tu blogger lovewithinourheart,,iaitu Nurain How,,sepupu Dian jugak,,

Dan,,dan ini laa pengantin lelaki,,


Aku berada di pihak sebelah pengantin lelaki.Jadi esoknya akan ke majlis sebelah pihak perempuan pula.Dalam jam 9 gitu geraklah.


Bersama sepupu.Comel tak kami ? hahaha


Sebelum ambil makanan snap dulu ye..Sorry eh tak ada layanan VIP.Semua kena ambil sendiri.biasalah tu kan,,


Yang ni gambar terakhir sebelum balik,,tak ada pula gambar pengantin,,hahaha tak sempat nak snap,,actually tak teringat pun dekat pengantinnya time tu,,hahaha melampau betul !


Gambar terakhir bersama my twin !! hihih,,balik tu layan budak kecik ni pula,,


Syok Shekaliii,,hahaha Amani-amani !! Sayang kamo nakkk,,aktifnya jugak,,sesiapa yang nak kurus bolehlah jaga Amani,,hahaha melawakkk,,

2 comments:

  1. comel2la awekss2 dalam gambar ni..heee
    jemputla ke blog kakak ye nanti..:)
    http://sekuntumbungazara.blogspot
    time kacih..:)

    ReplyDelete
  2. hehehe comel laa sangatkan sis,,merepek jahh,,hihi

    ReplyDelete

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page