Tuesday, 2 April 2013

Esok Exam !!

Dear Shoko's



ohhmygodohmygodohmygoddd !! Tomorrow is exam !! uwahhh time-time exam macam ni laa agak stress,,actually tak laa belajar sangat pon kan,,see menyempat lagi aku update blog !! seriously,,usaha nak dapat 10A+ tu still tak nampak lagi !! macam mana nih  shoko's ? eeiiiii,,sifat M.A.L.A.S tu masih lagi ada lagi dalam 60% !! ihhhhh,,

Petang tadi alhamdulillah laa study jugak aku nihh,,hahaha layan math !! senang jah kot !! BUT ! tak tau laa esok macam mana nanti,,elehh rilek laa kak baru ujian prestasi jah !! hmmmm,,tarik nafas...hembussss..tarikk lagii..then tak yah hembus sampai bila-bila,,#okay tak lawak langsung.



Okay boring cerita fasal exam !! haha nengok muka aku shoko's !! hahaaha terlebih cahaya matahari sebelah kiri,,dah macam alien-alien aku nengok !! but i like this picture !! hahahha,,

No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page