Monday, 25 March 2013

Happy Tahap Gaban

Dear Shoko's

Happy sangat hari ni ! Actually,semalam tapi semalam malas aku nak share dengan ko,,malas laaa,,herrr tak faham lagi ke !! hehehe,,Semalam aku check laa email aku,,check-check,,ekk ehh ada someone comment my video laa,,hahaha seriously happy kot aku,,ya laa video saja-saja nak upload dekat youtube,,confirm laa takda sapa pun nak nengokkan,,tuptupp ada pulak yang nengok ann,,and total view pun dah bertambah,,alhamdulillah berpuluh jugak laa,,ehhh ko nak gelak gelaklah lepas ni,,ko layan dulu aku nih,,hahaha

Sebab kedua pulak,,tak sangka tangan aku nih pandai jugak buat doodle ye,,yaa walaupun tak berapa nak comel tapi doodle tu buat aku tambah rajin buat nota and rajin nak baca nota,,sebab aku akan senang nak ingat if colouful nihh,,kan comell !

                                                         hahahaha aku tau buruk !!



                                                                   hahaha comot !!


Actually ni sejarah note,,hahaha congrate DIAN !! hapa-hapa pun ko dah buat !! hehehe,,Assalamualaikum !! GOOD NIGHT SHOKO'S !!











No comments:

Post a Comment

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page