Monday, 25 March 2013

Happy Tahap Gaban

Dear Shoko's

Happy sangat hari ni ! Actually,semalam tapi semalam malas aku nak share dengan ko,,malas laaa,,herrr tak faham lagi ke !! hehehe,,Semalam aku check laa email aku,,check-check,,ekk ehh ada someone comment my video laa,,hahaha seriously happy kot aku,,ya laa video saja-saja nak upload dekat youtube,,confirm laa takda sapa pun nak nengokkan,,tuptupp ada pulak yang nengok ann,,and total view pun dah bertambah,,alhamdulillah berpuluh jugak laa,,ehhh ko nak gelak gelaklah lepas ni,,ko layan dulu aku nih,,hahaha

Sebab kedua pulak,,tak sangka tangan aku nih pandai jugak buat doodle ye,,yaa walaupun tak berapa nak comel tapi doodle tu buat aku tambah rajin buat nota and rajin nak baca nota,,sebab aku akan senang nak ingat if colouful nihh,,kan comell !

                                                         hahahaha aku tau buruk !!



                                                                   hahaha comot !!


Actually ni sejarah note,,hahaha congrate DIAN !! hapa-hapa pun ko dah buat !! hehehe,,Assalamualaikum !! GOOD NIGHT SHOKO'S !!











Monday, 18 March 2013

Dian is GEDIK !!

Dear Shoko's

Hari ni latihan drama dah start,,yeahh seperti yang sedia maklum DIAN tersangatlah gedik,,macik segala gedik laaa,,I dont know why,,but itulah perangai aku,,huh hapa-hapa laa,,janji aku happy and enjoy,,nak tau shoko's,,watak aku tak kena buat gedik ponn,,I be a judge okay,,ulang suara JUDGE !! dah tu judge yang kebosanan,,dah tentulah tak ada part gedikkan,,huhh whatever laa,,kawan-kawan layan jugak perangai aku nih,,huh untunglah dapat kawan yang baik macam dia orang semuakan,,hapa-hapa pon doakan laa budak DIAN ni satu hari nanti berlakon ye,,hahaha nak termuntah aku!! huhhh tak salahkan impian tu,,grr fokus DIAN !! study !! tak lupa jugak hari ni result stpm keluarkan,,huhh alhamdulillah to my pretty sister got 4P,,also to my friend's sister,,she got 3.7 okay,,fuhhh,,macam manalah tak dapatkan,,siang malam syik belajar jekk,,hmmm nak bandingkan ngan akuu,,huhhhh,,BUT !!! DIAN you boleh !!!

mempersembahkan DIAN yang perasan comel !! XOXOD








Sunday, 17 March 2013

Esok Isnin

Dear Shoko's

Eaammm esok isnin laaa,,dah start dah sekolah,,kena datang jugak,,lagipun tahun ni last sekolah,,so kena laa rajin,,pengalaman terakhir sekolah,,sebelum nanti rindu nak sekolah laa hapa-hapa laa yang berkaitan sekolah baik ambil peluang ni puas-puas,,sekarang aku kena study betul-betul dah,,kawan-kawan,,dan terutamanya cikgu add math yang sebijik dengan Najip Ali !! Dian akan buktikan Dian boleh !! yes FIGHTING!! Dian ko kena rajin sekarang nihh,,tak dah da malas-malaskan Shoko ?? Tak boleh dah GAGAL !! RAJIN OKAY,,Shoko ? sokong Dian okay !! Good Night Shoko !! Sayang KAMO !
 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page