Friday, 31 August 2012

Masuk bloglist AIN, ,

Assalamualikum, ,
 
     Geng kita ada tugas, ,wahahaha nak join klik banner di bawah kalau nak join sama, ,


 
       http://i228.photobucket.com/albums/ee122/najjah94/myheader5.png

Hari Raya Datang Lagi

Assalamualaikum, ,

     Alhamdulillah syukur ya ALLAH akhirnya syawal datang lagi, ,sepatutnya syawal kali ini dapat anugerah syawal boring tahap gaban, ,ahli berkurang, ,semakin tahun semakin berkurang macam ada discount pulakkan, ,*wahahahahahahahahaha, ,ya walaupun boring tahap dewa sesi fotografi tetap dijalankan, ,itu tak boleh ketinggalan tau, ,hahaha jom skodeng. .
tadaaa hah ini selepa sesi conteng-conteng dekat muka*no edit yang hahaha

dah siap apa lagi turun laa ke bawah melayan adik-adik yang datang

makan laa kuih tu kan apa lagi
Ni khas untuk iklan ubat gigi, ,kaka
jemput makan kak, ,hihi
gadis-gadis comel*perasan buat seketika



*Walaupun syawal kita tidak semeriah orang lain janganlah kita dengki dan berasa sedih percaya laa itu adalah takdir yang ditentukan ALLAH, ,kita tidak tahu rancangan ALLAH buat kita, ,

















 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page