Friday, 31 August 2012

Masuk bloglist AIN, ,

Assalamualikum, ,
 
     Geng kita ada tugas, ,wahahaha nak join klik banner di bawah kalau nak join sama, ,


 
       http://i228.photobucket.com/albums/ee122/najjah94/myheader5.png

Hari Raya Datang Lagi

Assalamualaikum, ,

     Alhamdulillah syukur ya ALLAH akhirnya syawal datang lagi, ,sepatutnya syawal kali ini dapat anugerah syawal boring tahap gaban, ,ahli berkurang, ,semakin tahun semakin berkurang macam ada discount pulakkan, ,*wahahahahahahahahaha, ,ya walaupun boring tahap dewa sesi fotografi tetap dijalankan, ,itu tak boleh ketinggalan tau, ,hahaha jom skodeng. .
tadaaa hah ini selepa sesi conteng-conteng dekat muka*no edit yang hahaha

dah siap apa lagi turun laa ke bawah melayan adik-adik yang datang

makan laa kuih tu kan apa lagi
Ni khas untuk iklan ubat gigi, ,kaka
jemput makan kak, ,hihi
gadis-gadis comel*perasan buat seketika



*Walaupun syawal kita tidak semeriah orang lain janganlah kita dengki dan berasa sedih percaya laa itu adalah takdir yang ditentukan ALLAH, ,kita tidak tahu rancangan ALLAH buat kita, ,

















Saturday, 21 July 2012

Tingkatkan Ketakwaan

Assalamualaikum, ,
     Di bulan ramadhan ini kita sering di beritahu pintu-pintu neraka semuanya tertutup rapat dan pintu-pintu syurga terbuka luas, ,maknanya bulan ini adalah bulan pengampunan bagi seluruh umat Islam, ,apa lagi lebih baik banyakkan ibadah mohon ALLAH SWT mengampuni segala dosa-dosa yang telah dilakukan, ,janganlah asyik enjoy sahaja, ,

*janganlah buat macam ni, ,dah laa buruk tambah buruk lagi, ,wahaha

Friday, 20 July 2012

Perasmian Di Bulan Ramadhan

Berbekalkan semangat yang tinggi, ,alhamdulillah blog ini telah terhasil dan di rasmikan oleh diri sendiri, ,Tahniah Cik Nadia, ,walau apa pun, ,siang-siang lagi saya nak buat pengakuan yang saya ini seorang yang perasan lebih.Jadi harap sesiapa yang membaca catatan ini mampu membiasakan diri dengan kegiatan saya yang perasan tak habis-habis ini.ahakkk!sila maafkan saya.

                                *tadaa, ,sila laa muntah dengan sopan santun sekiranya rasa loya

 

Copyright © 2015 JIAKREATIFELT. All rights reserved. | Sign in

Top of page